Control Miopia

La Miopia es deu a una desproporció entre la longitud de l’ull i la seva potència, perquè l’ull miop és més llarg del que li correspondria. Això fa que les imatges s’enfoquin per davant de la retina i es vegi borrós.

L’augment més gran de la miopia s’observa en infants i adolescents, per la qual cosa és fonamental implantar un tractament de control de miopia com més aviat millor, ja que, com més gran és la miopia, més gran és el risc de patir afeccions oculars greus com el glaucoma, el despreniment de retina o les cataractes.

Actualment existeixen diferents tractaments de control de miopia: tenim a la nostra disposició tant vidres com lents de contacte amb dissenys específics per alentir la progressió de la miopia. Per determinar l’efectivitat d’aquests mètodes, és de vital importància conèixer com està variant la grandària de l’ull. Per això, a Federòptics Bofill Bassons disposem d’un biòmetre d’última generació que, mitjançant una prova molt senzilla, mesura en pocs segons la longitud de l’ull i ens permet predir com evolucionarà la miopia, fins i tot abans que aparegui.

Si el vostre fill o filla té miopia, no dubteu a passar pel nostre centre per demanar aquesta prova gratuïta i així poder fer-ne un seguiment millor.

Altres promocions disponibles

Opinions dels nostres clients

4,9 -
(77 opiniones)


Ver más opiniones