OPTOMETRIA Visió infantil


La visió és un conjunt d’habilitats que ens permet entendre el que veiem. Gràcies a la visió percebem, processem, traduïm i entenem la informació que rebem a través del sistema visual, que representa el 80% de tota la informació que rebem del món exterior que ens envolta.

La culminació del desenvolupament visual s’assoleix cap als 6-7 anys, encara que pot variar d’un nen a un altre. L’ingrés a l’escola planteja un problema fonamental: el nen està preparat visualment per començar l’aprenentatge de la lectura i escriptura? Hem de donar força a la necessitat que el nen aconsegueixi unes capacitats visuals prou sòlides i àmplies com per poder afrontar favorablement les exigències visuals de l’àmbit escolar. Les seves capacitats han de ser iguals o superiors a les seves necessitats per poder cobrir la demanda visual amb comoditat.

L’avaluació de totes aquestes habilitats és la clau de l’èxit per poder anticipar-nos a possibles problemes d’aprenentatge relacionats amb l’entrada visual.

infantil

Ressenyes dels nostres clients

Vanessa Sanabria Aguilar
Vanessa Sanabria Aguilar
2022-12-20
Grans professionals, un tracte exquisit!
Santiago Vargas
Santiago Vargas
2022-11-17
Excelentes profesionales Trato personal,mostrando una empatía admirable Servio post venta ejemplar
Ana Bonilla
Ana Bonilla
2022-11-15
El mejor sitio para revisión ocular completa. Te aconsejan y acompañan durante la adaptación de las nuevas gafas. Recomendable 100%
Roser Sanchez
Roser Sanchez
2022-11-15
Óptica con personal muy profesional y muy agradables, ante cualquier incidencia responden siempre con agrado. Yo los recomiendo sin dudar.
justi brosa
justi brosa
2022-11-04
Fa més de 40 anys que em porten tant en lents de contacte com en ulleres i sempre ha estat un tracte excel-lent, es nota que els agrada el que fan. Els felicito.
Fran Verges
Fran Verges
2022-11-02
Excelente trato buenos profesionales calidad precio buenos
Rosa Sabate
Rosa Sabate
2022-11-02
Un equip molt profesional.
Andrea
Andrea
2022-10-25
El mejor sitio para revisarse la graduación y sobre todo la salud ocular. Es increíble el nivel de profesionalidad y amor por la profesión que tienen. Siempre que voy, me explican el qué y el por qué de cada una de las pruebas que me hacen de forma comprensiva. Además en mi caso adaptarón la conclusión al uso que le iba a dar (mucho ordenador, conducir, ...). Por si a alguien le interesa, yo tuve que mudarme fuera de Catalunya pero antes de irme tuve visita con ellos y pudieron enviarme las gafas a un Federóptics cerca de donde vivo. En resumen, ¡muy recomendado!