OPTOMETRIA Control de miopia

La prevalença de la miopia ha augmentat notablement a escala mundial i s’estima que, al 2050, aproximadament el 50% de la població serà miop. Les patologies oculars derivades de la miopia es produeixen, entre altres factors, a conseqüència d’un augment de la mida del globus ocular. Com més gran és la miopia, més gran és la longitud axial de l’ull i, consegüentment, més probabilitats de patir patologies oculars.

Una de les estratègies que ha demostrat tenir més evidència científica per retardar l’aparició de la miopia és animar els infants i adolescents a passar més temps a l’aire lliure.

En Federòptics Bofill Bassons disponemos de un Biometro de última generación que permite medir en pocos segundos y de manera indolora la longitud de los ojos y monitorizar los cambios que se puedan originar debido al crecimiento con el fin de predecir la variación de la miopía y consecuentemente el éxito de un tratamiento de control de miopía.


miopia

D’altra banda, les estratègies clíniques més útils per reduir o retardar la progressió de la miopia inclouen:

* l’aplicació diària de gotes oftàlmiques d’atropina (només prescripció amb oftalmològica).
* lents per ulleres que no només corregeixen la miopia i proporcionen una bona visió, sinó que ajuden a alentir la seva progressió. És un mètode no invasiu, efectiu i segur.
* lents de contacte toves amb geometria especial que afavoreixen l’alentiment de la progressió de la miopia.
* Ortoqueratologia. El tractament es realitza amb lents de contacte especials que el pacient utilitza a la nit metre dorm, de manera que durant el dia tindrà una visió nítida sense la necessitat d’usar ulleres ni lents de contacte. És un tractament altament efectiu per controlar l’increment de la miopia.

Per triar quina estratègia és la més adequada, s’ha de sospesar amb cada persona d’acord amb la seva edat, salut i estil de vida. Les mesures enumerades anteriorment no són excloents i poden utilitzar-se de forma combinada.
El nostre gabinet optomètric està acreditat per a l’adaptació de TOTS els tractaments òptics de control de miopia que actualment hi ha al mercat, tant lents de contacte com lents oftàlmiques (ulleres).

Ressenyes dels nostres clients

Isabel Ribas
Isabel Ribas
2023-10-26
Molt professionals. Atenció molt acurada. Servei exquisit.
Judith Tugas Muñoz
Judith Tugas Muñoz
2023-10-22
Molt professionals i tracte excel.lent
UPTOYOU
UPTOYOU
2023-10-11
Molt pendents de cada detall!
Tot Imatge Loli's
Tot Imatge Loli's
2023-10-06
Un establiment de confiança. L'equip humà és molt atent, amable i molt professional. Una òptica 100x100 recomanable.
susana garcia
susana garcia
2023-10-05
Superprofessionals! Aquest any celebren el 50è aniversari, però fins fa uns quants anys no els havia descobert. La millor revisió que m'han fet mai de la vista. El servei per escollir ulleres també superbé. A més, també tenen servei per revisar la pèrdua d'audició. Encantada és poca cosa. Sens dubte el meu centre de referència visual i auditiu per sempre. Moltes gràcies.
Jordi Cos García
Jordi Cos García
2023-09-26
Muy profesionales porque te miran muy bien la vista mejor y con más profundidad que en otros sitios mi experiencia ha sido muy positiva la recomiendo.
Pere Farran
Pere Farran
2023-09-05
És un centre de tota la vida amb grans professionals. Un tracte extraordinari. Un bon lloc per a poder fer revisions o simplement comprar unes bones ulleres de sol.
Salva Moreno Marín
Salva Moreno Marín
2023-08-01
Revisiones de la vista muy completas y buenos precios. Muy atentos y agradables. Lo recomiendo.