OPTOMETRIA Teràpia Visual

La teràpia visual no només modifica la forma amb la que els ulls treballen, sinó la forma en què ho fan tots els sentits conjunta i coordinadament, treballant des del sentit que rep el 80% de la informació que arriba al cervell: LA VISIÓ.

La optometria té molt a oferir com a teràpia neurocognitiva, crea noves connexions y dóna un enfoc multifactorial. La teràpia visual no només modifica la forma amb la que els ulls treballen, sinó la forma en què ho fan tots els sentits conjunta i coordinadament.

Els optometristes realitzem diferents tipus d’exàmens per planificar la teràpia més adient per a cada pacient, ja que és un tractament totalment individualitzat.

terapiavisual3

La teràpia visual pot ajudar a persones amb diversos problemes i simptomatologia:

 

· Estrabismes.

· Ambliopia (ull gandul).

· Problemes d’aprenentatge o fracàs escolar.

· Problemes de rendiment laboral o acadèmic.

· Estrés visual.

· Síndrome Visual Informàtic (SVI).

· Control de miopia.

 

Disposem dels últims avenços tecnològics aplicats a la terapia visual. BrainVT és un software destinat a la millora de les habilitats visuals. Està dissenyat per incrementar la comunicació entre els ulls i el cervell millorant la capacitat visual i perceptiva. Accelera els resultats de la teràpia visual fent-la més divertida i eficaç, no oblidem que la motivació és un factor que condiciona notablement la capacitat d’aprendre. Els entrenaments amb BrainVT son personalitzats i monitoritzats per professionals. Jocs ilimitats que et permeten dissenyar multiples tractaments per a cada usuari. A més, el pacient tindrà accès al software des de casa seva.

 

 

Ressenyes dels nostres clients

Isabel Ribas
Isabel Ribas
2023-10-26
Molt professionals. Atenció molt acurada. Servei exquisit.
Judith Tugas Muñoz
Judith Tugas Muñoz
2023-10-22
Molt professionals i tracte excel.lent
UPTOYOU
UPTOYOU
2023-10-11
Molt pendents de cada detall!
Tot Imatge Loli's
Tot Imatge Loli's
2023-10-06
Un establiment de confiança. L'equip humà és molt atent, amable i molt professional. Una òptica 100x100 recomanable.
susana garcia
susana garcia
2023-10-05
Superprofessionals! Aquest any celebren el 50è aniversari, però fins fa uns quants anys no els havia descobert. La millor revisió que m'han fet mai de la vista. El servei per escollir ulleres també superbé. A més, també tenen servei per revisar la pèrdua d'audició. Encantada és poca cosa. Sens dubte el meu centre de referència visual i auditiu per sempre. Moltes gràcies.
Jordi Cos García
Jordi Cos García
2023-09-26
Muy profesionales porque te miran muy bien la vista mejor y con más profundidad que en otros sitios mi experiencia ha sido muy positiva la recomiendo.
Pere Farran
Pere Farran
2023-09-05
És un centre de tota la vida amb grans professionals. Un tracte extraordinari. Un bon lloc per a poder fer revisions o simplement comprar unes bones ulleres de sol.
Salva Moreno Marín
Salva Moreno Marín
2023-08-01
Revisiones de la vista muy completas y buenos precios. Muy atentos y agradables. Lo recomiendo.