OPTOMETRIA Teràpia Visual

La teràpia visual no només modifica la forma amb la que els ulls treballen, sinó la forma en què ho fan tots els sentits conjunta i coordinadament, treballant des del sentit que rep el 80% de la informació que arriba al cervell: LA VISIÓ.

La optometria té molt a oferir com a teràpia neurocognitiva, crea noves connexions y dóna un enfoc multifactorial. La teràpia visual no només modifica la forma amb la que els ulls treballen, sinó la forma en què ho fan tots els sentits conjunta i coordinadament.

Els optometristes realitzem diferents tipus d’exàmens per planificar la teràpia més adient per a cada pacient, ja que és un tractament totalment individualitzat.

terapiavisual3

La teràpia visual pot ajudar a persones amb diversos problemes i simptomatologia:

 

· Estrabismes.

· Ambliopia (ull gandul).

· Problemes d’aprenentatge o fracàs escolar.

· Problemes de rendiment laboral o acadèmic.

· Estrés visual.

· Síndrome Visual Informàtic (SVI).

· Control de miopia.

 

Disposem dels últims avenços tecnològics aplicats a la terapia visual. BrainVT és un software destinat a la millora de les habilitats visuals. Està dissenyat per incrementar la comunicació entre els ulls i el cervell millorant la capacitat visual i perceptiva. Accelera els resultats de la teràpia visual fent-la més divertida i eficaç, no oblidem que la motivació és un factor que condiciona notablement la capacitat d’aprendre. Els entrenaments amb BrainVT son personalitzats i monitoritzats per professionals. Jocs ilimitats que et permeten dissenyar multiples tractaments per a cada usuari. A més, el pacient tindrà accès al software des de casa seva.

 

 

Opinions dels nostres clients

4,9 -
(85 opiniones)


Ver más opiniones